Els 3 peus del Gat

by Els 3 peus del Gat

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €10 EUR  or more

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
04:22
14.
15.

about

Tradició contemporània

Som un trio amb una sonoritat insòlita i inèdita, de naturalesa experimental i lúdica, basada en la combinació de tres instruments tradicionals - la dolçaina en G, l'acordió diatònic i el contrabaix - que busca un punt de confluència, un llenguatge comú per crear i amalgamar sonoritats tímbriques de tres instruments poc avesats a col•laborar junts.

El nostre repertori es basa majoritàriament en gèneres d'arrel tradicional abordats des d'un punt de vista cambrístic, amb especial atenció als propis dels Països Catalans. Podreu escoltar experimentacions a partir de gèneres com el contrapàs, el ball pla, la jota, la rumba... El mateix J.V.Frechina qualifica la nostra proposta com a "nova música de cambra popular catalana" en una ressenya a la revista Caramella (Caramella nº34. gener-juny 2016)

Pau Puig a la dolçaina en Sol, Cati Plana a l'acordió diatònic i Custodio Muñoz al contrabaix us interpretem un seguit de composicions creades i pensades per a aquesta formació per alguns dels autors més imaginatius de l’escena catalana contemporània: Marcel Casellas, Perepau Ximenis, Conrad Setó, Xavier Batllés, Sergi Sirvent, Ximo Caffarena i Eduard Iniesta. Es tracta d'un repertori que abasta diferents estils - fins i tot amb moments d'improvisació - i que explora als nostres instruments i a nosaltres mateixos. Com escriu Xavier Batllés al llibret del disc: Un melòdic, un harmònic i un rítmic, que tots tres fan les tres coses. Un espai per cadascú i un triple lloc on trobar-se.

Tot aquest material està recollit en aquest, el nostre primer disc Els 3 peus del Gat, que vam presentar 13 de març de 2015 al Festival Internacional de Música Tradicional Tradicionàrius, a Barcelona. En aquest cd comptem amb la col•laboració d'Emily Smejkal al contrabaix en les dues primeres suits.

Aquest disc es va gravar a l'estudi So.cat d'Esplugues de Llobregat (Barcelona) amb en Pau vinyoles com a tècnic d'enregistrament i d'edició. Es va enregistrar en dues etapes, al 2012 amb Emily Smejkal al contrabaix i al 2014 amb Custodio Muñoz al contrabaix.
La masterització va a càrrec de Ferran Conangla

credits

released December 22, 2014

tags

license

all rights reserved

about

Els 3 peus del Gat Barcelona, Spain

contact / help

Contact Els 3 peus del Gat

Streaming and
Download help